Chow Chow kennel v.d. Ackerdijkse Polder
 

logo

Wij hebben op dit moment vier reuen. Graag willen we ze hieronder kort aan u voorstellen. Op hun eigen pagina kunt u ook foto's vinden en informatie over hun stambomen.

Janus heet officieel Janus Kwei-Jang. Hij is geboren op 4 juni 2008, hij is één van de drie pups uit het laatste nest van de familie Mimpen. Janus is een rustige reu, stoer maar hij houdt ook erg van knuffelen. In het jaar 2011 hebben we regelmatig met Janus hondententoonstellingen bezocht. Wij bleken het zelf leuk te vinden om hem uit te brengen en, misschien nog wel belangrijker, Janus vindt het zelf ook erg leuk om zich te showen. Zo heeft hij een aantal titels behaald: Nederlands Kampioen, Winner 2011 en Golden Challenger 2011. In 2011 heeft hij        5 x CAC, 4 x resCAC, 6 x CACIB en 5 x Best of Breed gewonnen. Daarnaast is hij uitgeroepen tot reu van het jaar 2011 van de Nederlandse Chow Chow Club. In 2014 heeft hij ook de titel van Internationaal Kampioen behaald.

De pagina van Janus.

Mountie heet officieel Mi-Pao's Canadian Mountie. Hij is geboren in Canada bij de familie Odenkirchen van de Mi-Pao's kennel. We hebben hem in januari 2011 opgehaald vanuit Canada. Mountie is gek op alle aandacht die hij kan krijgen. Een stevige knuffelbeurt is altijd welkom, maar hij ligt ook erg graag naast je op de bank te slapen of samen tv te kijken. Samen met ons is Mountie in het tv-programma AvaStars Live van 22 maart 2011 te zien geweest, dit is nog te vinden via uitzendinggemist.nl (
of klik hier). Mountie houdt alles wat in en om het huis en erf gebeurt erg goed in de gaten, een echte waker. Op 6 maart 2011 is Mountie voor de eerste keer op een show uitgebracht, hij werd toen 3e Baby in Show! Mountie is vooral in 2012 veel op shows geweest in Nederland, België, Duitsland en zelfs een paar keer in Denemarken en Engeland. Hij is Nederlands, Belgisch en Internationaal Kampioen, Nederlands Jeugdkampioen, Ambiorix Winner 2012, Brabo Winner 2012, Schwaben Sieger 2012, Niederrhein Sieger 2012 en is tot onze vreugde uitgeroepen tot reu van het jaar 2012 van de Nederlandse Chow Chow Club en tot 2e beste reu in 2013. In 2012 heeft Mountie zijn eerste nakomelingen gekregen, onze Anne is één van zijn prachtige dochters.

De pagina van Mountie.

Onze Orry heet officieel Incipit Orrynoor, hij is geboren in Noorwegen op 28 juli 2011. Hij is inmiddels uitgegroeid tot een flinke reu met een mooie donker rode vacht. Ook Orry is gek op knuffelen met ons, andere mensen mogen pas knuffelen als hij ze beter heeft leren kennen. Wat dat betreft is hij meer het wat terughoudende type Chow. Een echte waakhond is Orry zeker, hij waarschuwt ons met zijn donkere geluid als er iets aan de hand is en verwacht dan ook dat we komen kijken.

De pagina van Orry.

En als laatste, nieuwe aanwinst is Cookie. Hij is bij ons geboren op 22 december 2014. Beauti is zijn moeder.

De pagina van Cookie.