Chow Chow kennel v.d. Ackerdijkse Polder
 

logo

Wij hebben op dit moment vijf teven. Graag willen we ze hieronder kort aan u voorstellen. Op hun eigen pagina kunt u ook foto's vinden en informatie over hun stambomen.

Lobke heet officieel Diddle de Sjouwer Stee. Ze is geboren bij de familie Van Dalen in 2007. Zij is op dit moment onze oudste Chow. Lobke is een erg vrolijke hond, ze is altijd in voor een spelletje en apporteert zelfs graag balletjes. Lobke heeft een erg goed ontwikkeld jachtinstinct, ze is gek op alles wat wegloopt. Dat geldt voor schapen en kippen, maar ook voor een muis die de fout maakt om in huis te komen.

De pagina van Lobke.

Summer heet Officieel Mi-Pao's Indian Summer. Ze is, net als Mountie, geboren in Canada bij de familie Odenkirchen. In maart 2011 kwam ze bij ons wonen. Summer heeft een ontzettend lief karakter en knuffelt graag met ons. Als er visite komt is ze in eerste instantie wat terughoudend, maar als ze je eenmaal graag mag kan je blijven knuffelen.

De pagina van Summer.

Anne heet officieel Anne v.d. Ackerdijkse Polder. Ze is op 4 december 2011 bij ons geboren, haar moeder is Lobke en Mountie is haar vader. Zoals haar naam al doet vermoeden is Anne onderdeel van ons A-nest, ze heeft drie broers en een zus. Anne is gek op alle mensen en ook zij knuffelt graag. Wat ze nog liever doet is samen met je op de bank liggen, waarbij ze er goed voor zorgt dat ze voldoende geaaid wordt.

De pagina van Anne.

En dan onze nieuwste aanwinst: Beauti. Officieel heet zij Liusu Bei Beauti, zij is geboren in Denemarken bij Lise-Lotte Adler. Beauti valt bij ons direct op door haar kleur, zij is de enige creme Chow bij ons in huis. Ze is lekker druk en actief, zoals dat hoort bij een pup, en speelt graag met alles en iedereen.

De pagina van Beauti.

Beer heet officieel Bonny Beer v.d. Ackerdijkse Polder. Ze is bij ons geboren op 29 november 2013. Haar vader is Mountie en haar moeder is Summer. Beer heeft 2 zussen en 2 broers.

De pagina van Beer.